Weer op de fiets 28-01-2023 - Reisverslag uit Nakhon Chai Si, Thailand van Lieneke Castel - WaarBenJij.nu Weer op de fiets 28-01-2023 - Reisverslag uit Nakhon Chai Si, Thailand van Lieneke Castel - WaarBenJij.nu

Weer op de fiets 28-01-2023

Blijf op de hoogte en volg Lieneke

28 Januari 2023 | Thailand, Nakhon Chai Si

De andere morgen na het ontbijt nemen we afscheid van onze vrienden en vertrekken op de fiets naar het kleine bootje dat de rivier over vaart. 5 bath elk en we zijn met de fiets aan de overzijde.

Daarna volgt de laatste fietstocht door de straten van Bangkok. Eerst nog rustig maar al snel 2 drukke snelwegen om de stad uit te komen. We drinken lekkere cappuccino met blueberry cheesecake in een leuk koffie shopje in een mooie tuin. De moeder van de eigenaresse heeft kleedjes gehaakt over de tafeltjes. We raken al gauw in gesprek hierover.

Ik geef complimenten en ze gaat ze over brengen aan haar moeder.

We ontmoeten er Ross en zijn vrouw. Hij half Amerikaans en zij half Japans. Beiden in 't onderwijs.

We hebben een leuk gesprek, ze zijn in november 2022 getrouwd hier in de tuin.

We gaan natuurlijk met hen en de eigenaresse op de foto en fietsen weer verder over nu lekkere rustige wegen van asfalt. Het wordt steeds rustiger en de omgeving steeds landelijke.

Onderweg kopen we bij de 7/11 Een nog yoghurttje en eten dat bij het kanaal op. De wijn is voor vanavond om op onze fietstocht te toasten.

De omgeving wordt steeds bekender en na bijna 40 km zien we de borden met Hidden Holiday House.

Een warm welkom wacht ons door Areeya en Chris als we arriveren.

Zij hebben net de tour in Laos gedaan die wij ook gefietst hebben. Wij hebben nog diverse zijwegen en omwegen gedaan en hebben er 20 dagen over gedaan. Zij zijn 6 dagen inclusief heen en terug reis geweest.

Heerlijk vertrouwd om daar weer te zijn.

Een super mooi adres,

• 29 Januari 2023 - 21:24

Monie :

Heerlijk om weer te lezen en ik herken het gevoel van thuis komen bij Chris en Areeya. Geniet nog van de laatste dagen.

• 29 Januari 2023 - 21:32

Rob Huber:

De laatste kilometers op de fiets.

Wat een mooi avontuur hebben jullie gemaakt. En mooie verslagen. Net of we dit ook mee maken.

En wat een prestatie om zoveel km te fietsen [e-1f44f][e-2764]️. Geweldig [e-1f44d]

• 30 Januari 2023 - 03:35

Christine:

Home sweet home

gefeliciteerd! Wij zijn trots op jullie, een inspiratie voor velen.

was fijn om jullie ook hier 2 dagen bij ons te hebben.

goede reis morgen naar huis!

lieve groet Christine en Gerard

• 30 Januari 2023 - 08:56

Cor Claassens:

Wat jammer dat jullie reis er opzit, ik was al gewend om steeds je verslagen te lezen. Ik zal het zeker gaan missen. Maar aan alles komt een eind en jullie kennende zal er best nog wel een vervolg komen. Een goede terugreis naar het koude Nederland en... we zien elkaar snel.

Groet Cor.