Hotspring
Blijf op de hoogte en volg Lieneke
11 December 2022 | Thailand, Nakhon Sawan
Zaterdagmorgen 10 dec vertrekken we met de pick up naar de Samorthong Hotspring. Het is noordwaarts en het zou 2 uur rijden zijn.
We doen er 4,5 uur over.We rijden door stadjes en hebben stoplichten tegen.
Het laatste stuk is heel rustig gebied met de bergen naast ons. De wegen zijn vlak.
Bij de hotspring, op een schiereiland in t meer, verbonden met een dam, is t heerlijk groen.
Een mooie plek met een soort badkamers met water uit de hotspring.
De bungalowtjes zijn nog gesloten door de covid.
Jammer want nu moeten we verder fietsen. We fietsen door het platteland, kleine weggetjes tussen de rijstvelden en casave velden.
We fietsen naar het resort en camping. Chris heeft dat voor ons gereserveerd.
Een houten huis op palen met slaapkamer en badkamer en keuken.
Niet de mooiste kamer maar vanwege het weekend zijn de andere huisjes vol.
Er staat zelfs een tent.
Een familie uit Nonthaburi heeft alles gehuurd om een weekend buiten door te brengen.
We hebben gelukkig uitgebreid geluncht en 2km voor het resort is een winkeltje waar we bier en snacks kopen.
's Morgens bieden de Thaien ons rijst soep voor het ontbijt. We hebben uitzicht op 2 hoge bergen en er voor het pasgeoogste rijstveld.
Info: Chris is de eigenaar van het Hidden Holliday House, buiten Bangkok in Nakhon Sa Sri.
Hij fiets heel veel, ook met toeristen en zoekt heel leuke plaatsen op.
Hij deelt zijn info heel gemakkelijk en dat is ideaal
12 December 2022 - 00:06
Ingeborg :
Wat heerlijk dat je daar kunt fietsen!
en wat klinkt dat resort luxe..!
( Thnx for info!)
( heb dit nu 3x geschreven; wist niet dat ik wederom mijn mailadres moest invullen.. hoop niet dat er nu 3x dezelfde reactie te zien is.. anders: sorry..[e-1f614])
12 December 2022 - 08:30
Rietsaaman@gmail.com :
Mooi om te lezen waar jullie zijn
12 December 2022 - 09:19
Corrie:
O, wat is dat genieten, met z'n 3en.
Zo'n mooie omgeving!!
13 December 2022 - 19:37
Arend En Ina Stam :
Leuk om jullie te volgen.