Fietsen in Thailand en Laos 2022-2023 - Reisverslag uit Ban Paeng, Thailand van Lieneke Castel - WaarBenJij.nu Fietsen in Thailand en Laos 2022-2023 - Reisverslag uit Ban Paeng, Thailand van Lieneke Castel - WaarBenJij.nu

Fietsen in Thailand en Laos 2022-2023

Door: Lieneke

Blijf op de hoogte en volg Lieneke

30 Oktober 2022 | Thailand, Ban Paeng

Thailand Laos 2022-2023

Op 6 december vliegen we naar Bangkok om te gaan fietsen.

In januari 2020 hebben we onze fietsen laten staan bij Hidden Holliday House in Nakhon Sa Sri bij Chris en Areeya.

De bedoeling was om daar in december 2020 terug te komen om weer te gaan fietsen.

Onze fietsen hadden we nieuw gekocht in de plaatselijke fietsenwinkel en ze reden heel erg fijn dus besloten we om ze te houden en te stallen bij het Guesthouse van Chris enAreeya.

Gelukkig zijn de regels versoepeld en is het veilig om er weer naar toe te gaan.

We hebben een mooie tour naar Uttaradit langs diverse Nationale Parken en Historische sites.

Waar we daarna naar toe gaan zien we daar wel. We willen in ieder geval ook Laos bezoeken en van Ventieane naar Vang Vieng fietsen.

We kijken er naar uit om weer op de fiets het avontuur aan te gaan.

Ik ga weer een blog met onze belevenissen bij houden.

• 30 Oktober 2022 - 20:20

Anneke :

Wat een leuk sportief vooruitzicht Lieneke en Hans! Ik kijk er net als voorgaande jaren weer naar uit om jullie belevenissen te volgen. Veel reis-en fietsplezier van Ben en mij

• 30 Oktober 2022 - 20:46

Wout En Tineke :

Heel leuk, weer op reis naar Thailand. We verheugen ons er al op om te lezen wat jullie allemaal meemaken.

Veel plezier, maak er maar een prachtige fietsvakantie van.

Liefs, Wout en Tineke

• 30 Oktober 2022 - 20:51

Jennie:

Grappig, jullie vertrekken twee dagen eerder dan Els en ik. En jullie gaan naar het noorden en wij naar het zuiden. Ik ga jullie volgen

• 31 Oktober 2022 - 12:19

Japio:

Beste Lieneke en Hans,

Veel fietsplezier en goed weer toegewenst op jullie hervatte vakantie tocht.

Groetjes uit Vlissingen van Japio

• 06 November 2022 - 20:47

Rob Hüber:

Wat geweldig dat jullie weer kunnen gaan fietsen in Thailand!!

Maar liefst 7 weken!! Wat een uitdaging [e-1f4aa].

Heel veel plezier daar !!!!